Ideeën vormgeven: dat is EB-idee

Mijn naam is Jan Eissens. Sinds 2006 werk ik onder de naam EB-Idee. Ik houd van mijn werk. Ik ben een creatieveling met een marketingachtergrond. Een vormgever. Ik denk niet graag in hokjes. Dat kan ook niet, want ik pas zelf niet in een hokje. Bij mij kun je je interieurprobleem kwijt. Maar exterieur vind ik ook fantastisch. Ideeën vormgeven, dat beschrijft het beste wat ik doe.

Interieur bepaalt in heel sterke mate hoe mensen zich voelen en gedragen. Daar maak ik graag gebruik van om gestelde doelen te bereiken.

Bij het ene project is mijn input heel groot, bij het andere ben ik niet meer dan sparringpartner. Soms vraag ik tot in detail naar alle aspecten van een project. Soms is weinig weten van een project het beste startpunt. Wel zijn de communicatielijnen altijd helder. Uiteindelijk draait het immers om het resultaat.

En tot resultaten komen, doe ik niet alleen. Samenwerken staat centraal in mijn beleving. Elkaar inspireren; tot grotere hoogtes brengen. Ik heb een groot netwerk van partners met wie ik graag samenwerk, en ik ontdek met plezier nieuwe samenwerkingsmogelijkheden.

Ik werk op allerlei verschillende plekken. Van Groningen tot Amsterdam en van Barcelona tot Moskou. De klik met het project, dat is het belangrijkste. Bel me dus gerust, dan drinken we een kop koffie.