Projecten >

Clubhuis VV Roden

Een fantastisch project, de herinrichting van het clubhuis van VV Roden. Wat betekent een professionele, aantrekkelijke omgeving voor een voetbalclub? Hoe krijgen we de trots terug in het clubhuis? Op zoek naar verbinding en eigenheid.

Opdracht:
Herinrichting clubhuis
Opdrachtgever:
VV Roden
Categorie:
Horeca

In een clubhuis komt alles samen

Op verzoek van de voorzitter ben ik bij de vereniging geweest om te komen praten over het clubhuis. Wat vind ik van het interieur, van de kleuren, van de sfeer? Het aantal leden loopt terug, het gevoel zit niet helemaal goed in het clubhuis. Met de vraag aan mij; wat moeten we doen? Gezamenlijk komen we snel tot de conclusie; het is niet belangrijk wat we gaan doen, het is belang is waarom we het gaan doen. In een clubhuis komt alles samen. Het eerste elftal, de jeugd, de vrijwilligers. De sfeer moet daar goed zijn. Goed eten, goed drinken, leuke activiteiten. Laten we er dan ook voor zorgen dat het er piekfijn uitziet. Maak het mooi, geef het geborgenheid. Geef de leden van VV Roden iets om trots op te zijn.

Tevreden leden en sponsoren

Een mooi clubhuis kost een boel centen. Absoluut waar. Een terechte zorg bij iedere vereniging. Maar een mooi clubhuis levert ook een boel centen op. Samen met het bestuur zijn we sponsoren in de buurt gaan benaderen. Een plan neergelegd voor een prachtige vitrinekast. Gesponsord. Liefhebbers van de club gevraagd een barkruk te sponsoren. Ik heb er zelf ook twee. Daar staan nu alle namen op van de sponsoren. Prachtig, dat hoort bij zo'n club! Er hangen led schermen voor de sponsoren om hun bedrijf op te promoten. Aan de wall of fame hangen foto's van de elftallen van weleer. Het straalt eigenheid uit. Een heerlijk project en, daar ging het uiteindelijk om, het aantal leden neemt weer toe. De omzet van het clubhuis is enorm gestegen. En daar zijn we met zijn allen hartstikke trots op.